Πρώην υπουργός κατηγορείται για συνέργεια στην υπόθεση του «ψευτογιατρού» « TrianteikaNews

Translate

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΊΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Πάτρα με πιθανή ινδική μετάλλαξη

Συναγερμός στην Πάτρα από πιθανό μεταλλαγμένο κρούσμα που εντοπίστηκε στην Πάτρα, το οποίο έχει πολλά κοινά με το ινδικό στέλεχος.

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

Πρώην υπουργός κατηγορείται για συνέργεια στην υπόθεση του «ψευτογιατρού»

Κατηγορία Πολιτική στις   6:03 π.μ.  |  Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

Ο κύριος Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος των θυμάτων του ψευτογιατρού ανέφεφε σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 πως μέσα στους 15 κατηγορούμενους είναι και μέλη της εκκλησίας, γιατροί και ακόμη κι ένα πρώην υπουργός!

Ο ψευτογιατρός από τη Ρόδο, κατηγορείται πως αποσπούσε χρηματικά ποσά παρέχοντας σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς που τον εμπιστεύονταν. Κάποιοι από αυτούς δυστυχώς έχασαν και τη ζωή τους, διακόπτοντας τις εγκεκριμένες θεραπείες τους.

Σύμφωνα με τον κύριο Σούρλα, στο συμπληρωματικό κατηγορητήριο, ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για 15 νέα πρόσωπα που φαίνεται να είναι συνεργοί του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη. Η λίστα έχει μεγάλη ποικιλία και πρόκειται για πρόσωπα μεγάλης σημασίας όπως κληρικούς, γιατρούς ακόμη και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ιδιωτικών κλινικών της Αττικής.

Η μεγαλύτερη είδηση της υπόθεσης είναι πως ανάμεσα τους βρίσκεται κι ένας πρώην υπουργός ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του γιατρού.

«Θα ήθελα να σας αναφέρω ως συγκατηγορούμενος και συνεργάτης του Νίκου Κοντοστάθη αναφέρεται ένας γιατρός, πρώην υπουργός», δήλωσε ο κύριος Σούρλας και συνέχισε: «Του έχει απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα».

Όταν ρωτήθηκε από τον κύριο Χατζηνικολάου ποιος είναι ο υπουργός, απάντησε «Όταν έρθει η ώρα, θα το μάθετε».

Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html