17 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν από τα rapid tests της Τρίτης στην Αιτωλοακαρνανία

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη 2 Μαρτίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευση...

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Και ο Στ. Μπαλάσκας με καταγωγή από το Περδικάκι Βάλτου στόχος εμπρηστικής επίθεσης (φωτο)Στόχος εμπρηστών έγινε και ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας στο σπίτι του στον Βύρωνα.

Οι άγνωστοι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το astinomiko.gr, είχαν τοποθετήσει τον μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας του γνωστού συνδικαλιστή. Ένας ένοικος είδε να βγαίνουν καπνοί και αμέσως προσπάθησε να σβήσει τα σπίρτα τα οποία είχαν ανάψει οι εμπρηστές. Ο μηχανισμός αποτελείτο από μεγάλα γκαζάκια, τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και σπίρτα ενώ για άγνωστο λόγο δεν εξερράγη.

Ο δρόμος αποκλείστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ο μηχανισμός αφού ελέγχθηκε από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Μετά τον πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ Γιάννη Κατσιαμάκα, το σπίτι του οδηγού του στο Γαλάτσι αλλά και την επίθεση σε ακόμα δυο αξιωματικούς της αστυνομίας, για τους οποίους μάλιστα υπήρχε και σχετική ανάληψη ευθύνης, η Κρατική Ασφάλεια είναι σε συναγερμό σε συνδυασμό και με τις απανωτές επιθέσεις σε βάρος τραπεζών και μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης σε ένδειξη συμπαράστασης στον καταδικασμένο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Πηγή: astinomiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου