Νέα αύξηση κρουσμάτων σε παιδιά στο Νοσοκομείο Πατρών – Noσηλεύονται αρκετά από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο « TrianteikaNews

Translate

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΊΑ

Διασωληνώθηκε 17χρονος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Ο 17χρονος δεν έχει υποκείμενα νοσήματα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύετα...

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Νέα αύξηση κρουσμάτων σε παιδιά στο Νοσοκομείο Πατρών – Noσηλεύονται αρκετά από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   4:46 μ.μ.  |  Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021Ένα μωρό που έχει βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό νοσηλεύεται με πυρετό στο νοσοκομείο του Ρίου. Πρόκειται για ένα παιδί επτά μηνών ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται άλλα τρία παιδιά, 49 ημερών, δύο μηνών και δύο ετών.

Τα συγκεκριμένα τρία παιδιά έχουν θετικό rapid test και αναμένονται τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου. Να σημειώσουμε ότι στο περιβάλλον των παιδιών υπάρχουν θετικοί στον ιό. Όλα τα παιδιά βρίσκονται σε εμπύρετη κατάσταση.

Επιπλέον στο νοσοκομείο βρίσκονται άλλα τρία παιδιά, 4 ετών, 7,5 ετών και 13 μηνών, οι περιπτώσεις των οποίων χαρακτηρίζονται ως «ύποπτες». Τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο Ρίο δεν είναι μόνο από την Πάτρα αφού αρκετά έχουν έρθει από Πύργο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Λευκάδα.

«Εκεί που είχαν μειωθεί τα περιστατικά με παιδιά, βλέπουμε να αυξάνονται ξανά. Από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τώρα έχουν νοσηλευτεί στην κλινική 50 κρούσματα και πάνω από 400 ύποπτα. Στα εξωτερικά ιατρεία, από τον περασμένο Μάρτιο έχουν φτάσει σχεδόν 100 που βρέθηκαν θετικά, σε πάνω από 600 δείγματα» λέει στο thebest.gr ο Γαβριήλ Δημητρίου, διευθυντής της Παιδιατρικής.

Αυτό σημαίνει ότι συνολικά τα παιδιά με κορωνοϊό που είτε νοσηλεύτηκαν, είτε βρέθηκαν θετικά και παρέμειναν τελικά σπίτι τους, ξεπερνουν, από τον οπερασμένο Μάρτιο τα 150.

Πηγή: Τσίχλα Κωνσταντίνα – thebest.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html